Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Відомі перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Відомі перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

У Лізі чемпіонів УЄФА роозпочалися матчі у відповідь 1/8 фіналу.

Першими до чвертьфіналу пробилася португальська «Бенфіка», які вже двічі обіграла бельгійський «Брюгге».

Перший виїзний поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь португальців, а у другому «Бенфіка» на «Ештадіу да Луж» у Лісабоні вийшла переможцем з розгромним рахунком 5:1.

Зазначимо, що м'ячі забили Рафа Сілва (38-ма хвилина), Гонсалу Рамос (45+2, 57), Жоау Маріу (71, з пенальті) та Давід Нерес (77). Гол престижу на рахунку Бйорна Маєра (87).

Що стосується українського форварда «Брюгге» Романа Яремчука, то він вийшов у стартовому складі і з жовтою карткою у пасиві поступився місцем на полі Феррану Хутглі на 62-й хвилині.

У паралельному матчі на «Стемфорд Брідж» у Лондоні «Челсі» грав з німецькою «Боруссією». І якщо перша зустріч команд завершилася перемогою дортмундців (1:0), то у другій труміф на рахунку англійців – 2:0.

Авторами голів стали Рахім Стерлінг (43-тя хвилина) та Каі Хавертц (53, з пенальті). Українець «Челсі» Михайло Мудрик провів матч на лаві запасних.

Нагадаємо, 8 березня відбудуться чергові матчі у відповідь 1/8 фіналу ЛЧ: «Баварія» у Мюнхені прийматиме «Парі Сен-Жермен», а «Тоттенгем» у Лондоні зустрінеться з «Міланом».

Ще чотири поєдинки пройдуть наступного тижня. 14 березня: «Манчестер Сіті» (Англія) – «Лейпциг» (Німеччина), «Порту» (Португалія) – «Інтер» (Італія); 15 березня: «Реал» (Іспанія) – «Ліверпуль» (Англія), «Наполі» (Італія) – «Айнтрахт» (Німеччина).

Жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 17 березня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background