Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гейні розповів, чому відмовився від своїх поясів у легкій вазі

Гейні розповів, чому відмовився від своїх поясів у легкій вазі

Колишній абсолютний чемпіон у легкій вазі Девін Хейні (30-0, 15 KO) сказав, чому відмовився від усіх чотирьох своїх поясів перед поєдинком із володарем титулу WBC Реджисом Прогрейсом (29-1, 24 KO).


Про це інформує The ring.


«Я почуваюся сильнішим – люди не розуміють, що п'ять фунтів (2,3 кг) можуть мати велике значення. Я ще не проводив справжню скидання ваги, подивимося, як я почуватимуся в ніч бою. Але поки що я набагато більший і сильніший: мої тренування стали набагато енергійнішими, я зміг набагато більше відновлюватися в цьому таборі, а не просто тренуватися щодня, щоб зробити вагу», – зазначив він.


Гейні додав, що перехід на вищу категорію було питанням часу. 


«Я був у цій вазі протягом 30 боїв, розумієте? Це нечувано, якщо тільки мова не йде про суперважку вагу. Так що, знаєте, зараз для мене настав момент, коли я прокладаю собі шлях у 140-фунтовий дивізіон, а після цього я націлився на ще один дивізіон. Щойно я здобуду перемогу в цьому бою, тоді ми зможемо поговорити про майбутнє. Але настав момент, коли мені більше нема для чого триматися за пояси», – наголосив Девін.


Нагадаємо, 9 грудня Гейні битиметься з Реджисом Прогрейсом за титул WBC у першій напівсередній вазі на арені Chase Center у Сан-Франциско.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background