Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Зверєв обіграв Руне і зіграє у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Франції

Зверєв обіграв Руне і зіграє у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Франції

У чоловічій сітці Відкритого чемпіонату Франції визначився останній чвертьфіналіст. Ним став німецький тенісист Олександр Зверєв, який у четвертому колі змагань обіграв Зольгера Руне з Данії.


Поєдинок тривав трохи більше чотирьох годин і завершився майже о другій годині ночі по Парижу. 


За цей час Звєрєв 16 разів подав навиліт, припустився трьох подвійних помилок і реалізував вісім брейк-пойнтів із 23 зароблених. На рахунку Руне 10 ейсів, три подвійні помилки та 6 реалізованих брейк-пойнтів із 10.



Roland Garros – Grand Slam. Париж (Франція). Четверте коло

  • Олександр Зверєв (Німеччина, 4) – Хольгер Руне (Данія, 13) – 4:6, 6:1, 5:7, 7:6(2), 6:2.


Зверєву вдалося взяти реванш у Руне за поразку на турнірі в Мюнхені 2022 року. Німецький тенісист 12-й раз у кар'єрі виграв матч, у якому поступався 1-2 за сетами (другий у цьому сезоні) і загалом здобув 23-ю перемогу в повному п'ятисетовому матчі (11 поразок). 

Нагадаємо, що у попередньому раунді Зверєв також провів на корті понад чотири години, обігравши в п'яти сетах нідерландця Таллона Грікспора.


27-річний Олександр четвертий рік поспіль зіграє у чвертьфіналі Відкритого чемпіонату Франції. Загалом для німецького тенісиста це буде шостий чвертьфінал у Парижі та 12-й на турнірах Grand Slam.


Зверєв боротиметься за свій 8-й півфінал (4-й на Ролан Гаррос) у поєдинку проти австралійця Алекса де Мінора. Цього сезону тенісисти вже обіграли один одного по одному разу: де Мінор був сильнішим на United Cup, а Звєрєв взяв реванш на «Мастерсі» в Індіан-Веллсі. Загальний рахунок їхнього особистого протистояння: 7-2 на користь Зверєва.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background