Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна зіграє проти Великобританії на Євробаскеті: прогнози букмекерів

Україна зіграє проти Великобританії на Євробаскеті: прогнози букмекерів

Збірна України зіграє проти збірної Великобританії на чемпіонаті Європи з баскетболу. Матч відбудеться в Мілані (Італія) 2 вересня о 15:15.

Подивитися гру можна буде на телеканалі Хsport.

Зазначимо, що цей Євробаскет стане четвертим на рахунку збірної Великобританії. Востаннє, у 2017 році, їхня збірна програла вся пʼять матчів і посіла останнє місце, а також 22-е у загальному заліку.

У відборі до цьогорічного чемпіонату британці на четвертому етапі фінішували другими у своїй групі, набравши рівну кількість очок з Францією. Позаду лишилися збірні Чорногорії та Німеччини.

Які прогнози букмекерів на гру Україна-Великобританія?

Букмекери Parimatch ставлять на перемогу збірної України коефіцієнт 1.36. На перемогу британців — 3.20 та 13.00 на нічию.

Нагадаємо, у відборі на Євробаскет-2022 українська збірна стартувала з четвертого етапу кваліфікації. Наша команда потрапила до однієї групи з чинним чемпіоном Європи Словенією, а також Угорщиною і Австрією.

Цей чемпіонат стане 41-м в історії й проходитиме у чотирьох країнах — Грузії, Німеччині, Італії та Чехії. Фінальний раунд відбудеться у Німеччині.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background