Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна залишає Євробаскет-2022: Багасткіс назвав причину поразки нашої збірної

Україна залишає Євробаскет-2022: Багасткіс назвав причину поразки нашої збірної

У матчі 1/8 фіналу Євробаскету-2022 чоловіча збірна України програла Польщі та вилетіла з турніру. Гра закінчилася з рахунком 86:94 на користь суперників.

Про це йдеться на сайті FBU.

На початку четвертої чверті наша команда була попереду, але далі кілька невдалих дій в атаці і дальні попадання поляків зробили для України -9.

За півтори хвилини до кінця українці завдяки влучним кидкам Юсуфа Санона, Артема Пустового та Станіслава Михайлюка скоротили відставання до двох очок за 46 секунд до кінця. Втім українська збірна так і не встигла відновити перевагу та у підсумку поступилася своїм збірній Польщі.

Найрезультативнішими у складі «синьо-жовтих» стали В'ячеслав Бобров (15 очок), Артем Пустовий (13), Юсуф Санон (13), Станіслав Михайлюк (12) та Іван Ткаченко (10).

«Це була важка гра, яку ми й очікували. Так і має бути в плей-оф. Весь матч був непростим, особливо з точки зору нападу, для обох команд. Я б сказав, що причина нашої поразки – атака, не захист. На Євробаскеті ми не були найкращою командою за грою у захисті, але за деякі наші рішення в атаці, втрати, поляки миттєво карали нас. І відсоток триочкових», — зазначив головний тренер українців Айнарс Багатскіс.

Він додав, що збірна Польщі запропонувала нам той захист, при якому українці могли виконувати багато відкритих триочкових кидків з кутів.

«Ми очікували цього, але не реалізували більшість з цих кидків. Мої вітання збірній Польщі», — зазначив тренер.

Зазначимо, що наступним суперником Польщі стане збірна Словенії, гра з якою відбудеться 14 вересня о 21:30.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background