Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

У Фʼюрі розповіли, коли призначать дату реваншу з Усиком

У Фʼюрі розповіли, коли призначать дату реваншу з Усиком

Дата реваншу між абсолютним чемпіоном світу в хевівейті Олександром Усиком та колишнім володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі близька до призначення.


Про це повідомив співпромоутер британця Френк Воррен, передає Sky Sports.


«Матч-реванш у будь-якому випадку був підписаний до того, як відбувся перший бій, і ця дата буде призначена протягом наступного місяця або близько того. Обидва бійці заявили, що хочуть цього, і ми з цього виходитимемо», – зазначив він.


Перший бій британця та українця Воррен назвав «приголомшливим».


«Два абсолютні гладіатори, які нічого не залишили на рингу в епічній сутичці, у найважливішому бою 21 століття. Дуже-дуже близький бій, і я думаю, що наступного разу він буде ще масштабнішим», – вважає промоутер.


Нагадаємо, Усик завдав Фʼюрі поразки в ніч на 19 травня. Перемогу українцю присудили роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. 


Ще до першого бою стало відомо про домовленостей щодо реваншу між боксерами. За словами голови Top Rank Боба Арума, поєдинок пройде або наприкінці 2024 року, або на початку 2025 року у Саудівській Аравії. При цьому є заковика: Олександр має провести захист титулу IBF проти обов’язкового претендента Філіпа Хрговича. Останній, Своєю чергою, 1 червня битиметься з Даніелем Дюбуа.


Як наголосив президент IBF Деріл Піплс, наш боксера зобов’язаний провести захист титулу, перш ніж проведе повторний поєдинок проти Тайсона. Команда ж українця попросила IBF відкласти поєдинок з хорватом. Це рішення має ратифікувати рада директорів організації.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background