Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Команда Усика попросить IBF відкласти обов’язковий захист проти Хрговича

Команда Усика попросить IBF відкласти обов’язковий захист проти Хрговича

Команда чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO/WBC у надважкій вазі Олександра Усика опросить Міжнародну боксерську федерацію (IBF) відкласти обов’язковий захист проти хорвата Філіпа Хрговича заради бою-реваншу з екс-володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.


Про це повідомив промоутер українця Олександр Красюк, передає World Boxing News.


Президент IBF Деріл Піплс раніше заявив, що Усик зобов’язаний провести захист титулу з офіційним претендентом Хрговичем, перш ніж проведе повторний поєдинок проти «Циганського короля». При цьому команда нашого боксера може попросити IBF про виключення, яке має ратифікувати рада директорів організації.


Нагадаємо, в ніч на 19 травня Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Олександр став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті. Востаннє статусом абсолюту у надважкій вазі володів Леннокс Льюїс у 1999 році, але тоді для цього звання було достатньо трьох титулів.


Між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок, який має відбутися 12-13 жовтня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Усик має провести захист титулу IBF проти обов’язкового претендента Філіпа Хрговича. Хорват, у свою чергу, раніше битиметься з Даніелем Дюбуа 1 червня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background