Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Суперліга: у баблі в Києві стартують шість команд

Суперліга: у баблі в Києві стартують шість команд

6 грудня у київському Gymmaxx відбудуться три матчі у межах баскетбольної Суперліги 2022/2023.

Дніпро – Запоріжжя

У першому протистоянні, який розпочнеться о 13:00, баскетболісти «Дніпра» протистоятимуть «Запоріжжю». Команда Володимира Коваля виграла чотири гри поспіль, їхні суперники зазнали сім поразок поспіль в останніх матчах регулярного чемпіонату.

Фаворитами в цій грі будуть саме дніпряни, які 26 листопада в домашньому баблі, перемагали «Запоріжжя» з рахунком 86:60.

БІПА – Черкаські Мавпи

Наступними зіграють «БІПА» та «Черкаські Мавпи». Гра відбудеться о 16:00.

Одесити знаходятсья в верхній частині турнірної таблиці, вигравши 5 з 6 матчів регулярного чемпіонату. Черкасці лише нещодавно здобули свою першу перемогу в сезоні, але наразі після семи зіграних матчів підопічні Георгія Ступенчука йдуть лише на 8 місці.

У першій очній зустрічі, яка відбулася в рамках останнього київського баблу, БІПА впевнено перемогла «Мавп», вигравши з рахуном 93:74.

Будівельник — Прикарпаття-Говерла

О 19:00 лідер чемпіоната «Будівельник» вийде проти «Прикарпаття-Говерли».

Столичний клуб є єдиною командою Суперліги, яка має 100% показник перемог після семи зіграних матчів. «Говерла» має в активі три перемоги після семи поєдинків і спробує піднести сенсацію у столичній грі.

У першій зустрічі команд у сезоні Будівельник здобув більш ніж переконливу перемогу, вигравши у «Говерли» з рахунком 90:52.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background