Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стало відомо, з ким зіграють українські тенісистки у другому колі турніру в Мадриді

Стало відомо, з ким зіграють українські тенісистки у другому колі турніру в Мадриді

Визначилися суперниці українських тенісисток – Еліни Світоліної, Марти Костюк, Даяни Ястремської та Ангеліни Калініної – у другому колі турніру WTA 1000 у Мадриді (Іспанія).


З ким гратимуть українки


Перша ракетка України Світоліна розпочне виступиз матчу проти Сари Соррібес Тормо (WTA №55). У першому колі іспанка у двох сетах завдала поразки американці Бернарді Перу – 7:5, 6:2. Світоліна та Соррібес Тормо вперше зустрінуться у межах основного туру.


Суперницею Костюк стане Маяр Шериф з Єгипту (WTA №72). На старті змагань єгиптянка обіграла американку Лорен Девіс у трьох партіях – 4:6, 7:6, 6:4. Марта та Маяр тричі зустрічались на професійному рівні. Перевагу в українки – дві перемоги проти однієї, зокрема на US Open-2022.


Ястремська у другому колі в Мадриді зустрінеться з кваліфаєркою Еміліаною Аранго  (WTA №121). Після двох перемог у кваліфікації колумбійка здолала американку Аманду Анісімову у першому раунді – 1:6, 6:4, 7:6. Ястремська та Аранго проведуть третій очний матч. Рахунок рівний.


Калініна стартує і з поєдинку проти американки Керолайн Доулхайд (WTA №56), яка у першому колі перемогла Бай Чжуо з Китаю – 6:3, 6:3. Тенісистки проведуть перший очний матч у турі.


WTA 1000. Мадрид (Іспанія). Друге коло

  • Сара Соррібес Тормо (Іспанія) – Еліна Світоліна (16)
  • Марта Костюк (25) – Маяр Шеріф (Єгипет)
  • Еміліана Аранго (Колумбія, Q) – Даяна Ястремська (31)
  • Керолайн Доулгайд (США) – Ангеліна Калініна (30).


Світоліна та Ястремська проведуть свої матчі 25 квітня о 12:00 та 13:30*  відповідно. Костюк і Калініна зіграють 26 квітня.


Нагадаємо, на турнір у Мадриді заявились п'ять українок: Еліна Світоліна, Марта Костюк, Даяна Ястремська, Ангеліна Калініна та Леся Цуренко.


Леся єдиною серед них не отримала статус сіяної, тож стартувала у першому колі, де зазнала поразки від 170-ї ракетки світу Александри Еали. Решта українок потрапили у число сіяних, відтак автоматично пройшли у другий раунд. Їхні суперниці визначились за підсумками першого кола.


Чинною чемпіонкою WTA 1000 у столиці Іспанії є друга ракетка світу Аріна Сабалєнка. Призовий фонд жіночих змагань складає 7.8 млн євро.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background