Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ролан Гаррос: Снігур вибула з турніру, Стародубцева вийшла до фіналу кваліфікації

Ролан Гаррос: Снігур вибула з турніру, Стародубцева вийшла до фіналу кваліфікації

Українська тенісистка Дарʼя Снігур вибула з боротьби у відбірковій сітці на Відкритому чемпіонаті Франції, а от Юлія Стародубцева боротиметься за місце в основі.


У півфіналі відбірної фази Снігур не вдалося обіграти «нейтральну» Оксану Селехметьєву. Матч тривав одну годину та 17 хвилин.


Розпочала українка поєдинок з програної подачі, потім взяла два гейми поспіль, але надалі весь сет домінувала опонентка. На старті другої партії Снігур знову відкрила рахунок, але потім опинилася в ролі наздоганяючої і так і не зуміла наздогнати Селехметьєву.


Зауважимо,  Дарʼя зазнала другої поразки від Оксани, з якою зустрічалася у 2021 році на турнірі ITF W80 у Ле Небур. Для українки це була п'ята участь у кваліфікації Ролан Гаррос. У попередніх розіграшах Дарія програвала у стартовому раунді.



Roland Garros – Grand Slam. Париж (Франція). Кваліфікація. Друге коло

  • Дарʼя Снігур (Україна, 17) – Оксана Селехметьєва (-, SR) – 2:6, 3:6.


Стардубцева у другому колі кваліфікації була сильніша за Ю Сяоді з Китаю. Для перемоги їй вистачило двох сетів. Протистояння тривало 1 годину 34 хвилини.


У першій партії Юлія поступалася з рахунком 1:3, але потім зробила потужний камбек, взявши п’ять геймів поспіль. У другому сеті тенісистка з Китаю зуміла виграти лише два гейми. За рахунку 5:2 на подачі суперниці Стародубцева з другої спроби реалізувала матчбол.



Roland Garros – Grand Slam. Париж (Франція). Кваліфікація. Друге коло

  • Юлія Стародубцева (Україна, 29) – Ю Сяоді (Китай) – 6:3, 6:2.


Українська тенісистка вдруге зіграє у фінальному раунді відбіркової сітки на турнірі Grand Slam. У січні Стародубцева успішно подолала кваліфікаційний етап на Australian Open. Наступною суперницею Юлії Стародубцевої буде Марина Стакушич (Канада).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background