Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей вийшов переможцем з матчу Єврокубку проти Клуж-Напоки

Прометей вийшов переможцем з матчу Єврокубку проти Клуж-Напоки

БК «Прометей» здобув десяту перемогу у груповому раунді Єврокубку. Наші баскетболісти обіграли румунську «Клуж-Напоку» – 96:87.

Про це йдеться на офіційному сайті клубу.

Для українців, попри підтримку глядачів команди суперника, матч розпочався з вражаючого ривку 13:0 (двічі успішно кільце суперника з периметра атакував Денис Лукашов). Цей гандикап був організований у першi три хвилини старту.

У середині чверті господарі майданчика стали знаходити свою гру, що одразу відобразилось на ході гри. На 7-й хвилині команди розділяв вже 1 пункт (18:19), однак «Прометей» зумів залишити чверть за собою – 28:22.

У другій десятихвилинці сценарій був схожим. Спочатку український клуб повернув собі гандикап «10+», після чого румунці за кілька хвилин знову наблизилися до «червоно-білих» на відстань в одне володіння (42:44).

У найпотрібніші моменти у БК з Дніпропетровської області снайперськими якостями відзначався Джиан Клавелл (3 успішні «трійки» з 5 спроб за перші 20 хвилин). На велику перерву команди пішли за переваги нашої команди у 5 пунктів (51:46), яка залишала шанси на перемогу і господарям майданчика.

Після 15-хвилинної перерви обидві команди діяли нестабільно, не демонструючи баскетбол високої якості. При цьому «Прометей» не втрачав лідерство в рахунку. Однак на початку заключної десятихвилинки «Клуж-Напока» вперше у матчі вийшла вперед (73:72). Значною проблемою для команди стали фол-трабли Стефенса та Агади.

На 36-й хвилині Іван Ткаченко влучним триочковим кидком повернув команді лідерство (86:83). Українці виявилися сильнішими й змогли вибороти собі перемогу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background