Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Плотницький підписав новий контракт з Перуджою

Плотницький підписав новий контракт з Перуджою

Український волейболіст Олег Плотницький підписав новий контракт з італійською «Перуджою». Нова угода розрахована до 2026 року.


Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.


Продовження контракту з українцем відбулося на фоні підписання нових угод з іншими гравцями команди, зв'язуючим Сімоне Джаннеллі та центральним блокуючим Роберто Руссо.


У складі італійського клубу Плотницький виступає з 2019 року, це його друга команда в елітному дивізіоні чемпіонату Італії. Перед цим він у період 2017-2019 років грав за «Монцу».


Олег не грав за «Перуджу» у двох останніх матчах чемпіонату Італії. Останній його поєдинок у складі команди датований 4 лютого, коли команда поступилася «Пʼяченці» (1:3 за сетами).


Нагадаємо, Плотницький проводить п'ятий сезон у складі італійської команди. Разом із «Перуджою» українець здобув сім трофеїв: чотири рази вигравав з командою Суперкубок Італії, двічі – клубний чемпіонат світу та ще одного разу Кубок Італії.


У попередньому сезоні чемпіонату Італії «Перуджа» виграла регулярний сезон з 22 перемогами у 22 матчах, але вибула з боротьби за титул у першому ж раунді плей-оф, програвши «Мілану».


У сезоні 2023/24 «Перуджа» Плотницького йде на другому місці (14 перемог у 19 матчах). У лідера, «Трентіно», 18 перемог у 19 поєдинках.


Впродовж сезону 2023/24 Плотницького п'ять разів визнавали MVP матчу в чемпіонаті Італії, ще одного разу – найкращим гравцем місяця. Наприкінці грудня волейболіст отримав також звання MVP клубного чемпіонату світу – перша подібна відзнака в його кар'єрі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background