Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Плей-офф НБА: стали відомі ще три учасники другого раунду

Плей-офф НБА: стали відомі ще три учасники другого раунду

Попередньої ночі в Національній Баскетбольній Асоціації відбулося 4 матчі. У трьох парах визначилися чвертьфіналісти плей-офф. Зокрема, довела розпочате до кінця «Філадельфія 76ерс». Підопічні Дока Ріверса обіграли «Вашингтон Візардс» з рахунком 129:112, і довели рахунок у серії до 4:1. «76ерс» планомірно нарощували перевагу, починаючи з другої чверті, на що у суперника аргументів не знайшлося.

Суперником «76ерс» по чвертьфіналу стане «Атланта Хокс», яка також успішно завершила свою серію проти «Нью-Йорк Нікс». Завдяки 36 очкам свого лідера Трея Янга, «Хокс» здобули перемогу 89:103, і довели рахунок до 1:4. З таким же рахунком серію закінчили і баскетболісти «Юти Джаз». Їх суперник «Мемфіс Грізліс» втратив практично всі шанси вже в першій чверті матчу. Підсумковий рахунок поєдинку – 126:110.

Також вночі визначився фаворит в парі «Даллас Маверікс» – «Лос-Анджелес Кліпперс». «Маверікс» здобули гостьову перемогу в «Стейплс центрі» з рахунком 100:105, завдяки дабл-даблу Луки Дончіча (42 очки+14 передач). Рахунок у серії став 3:2 на користь команди з Далласа. Шостий матч серії відбудеться 5 червня о 04:00 за київським часом. У разі перемоги «Кліпперс», вирішальний матч відбудеться в Техасі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background