Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: Знищення в Тампі

НХЛ: Знищення в Тампі

Минулої ігрової ночі в Національній Хокейній Лізі відбувся п'ятий матч серії між «‎Тампа-Бей Лайтнінг» і «‎Нью-Йорк Айлендерс». Після серії матчів у Нью-Йорку, рахунок був рівним – 2:2, і п'ятий матч міг дати важливу психологічну перевагу одній з команд. Очевидно, її отримали хокеїсти «‎Лайтнінг», які просто знищили суперника.

Гравці господарів не стали відкладати справу, і повели в рахунку вже на 45 секунді поєдинку – відзначився Стемкос. До завершення періоду хокеїсти «‎Лайтнінг» змогли закинути ще двічі, шайби на рахунку Гурда (на 11 хвилині) і Кіллорна (на 15 хвилині). У другому періоді «Тампа» кинулася добивати деморалізованого суперника, і змогла забити ще тричі. На 5 хвилині Стемкос реалізував більшість, на 15 хвилині відзначився Паллат, а на 17 хвилині свій дубль у матчі оформив Кіллорн. Погром продовжився в третьому періоді, свої шайби закинули Поінт (1 хвилина) і Шенн (12 хвилина).

Підсумковий рахунок матчу – 8:0 на користь «Лайтнінг», і рахунок у серії став 3:2 на їхню ж користь. Наступний матч команди проведуть в Нью-Йорку, а якщо знадобиться 7 матч, він відбудеться в Тампа-Бей.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background