Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: труднощі «Монреаля»

НХЛ: труднощі «Монреаля»

Півфінали НХЛ стартували і в другій парі. У Лас-Вегасі переможці Західного дивізіону «Вегас Голден Найтс» приймали чемпіона Північного дивізіону – «Монреаль Канадієнс». Для гостей все спочатку складалося не за планом. Три гравці не змогли зіграти через травми, плюс далекий переліт в 4000 км – з цими факторами «Канадієнс» так і не змогли впоратися, і «Голден Найтс» здобули відносно легку перемогу.

Матч проходив за сценарієм господарів. Вже на 9 хвилині 1 періоду «Голден Найтс» відкрили рахунок, зусиллями Теодора. На самому початку 2 періоду команда з Вегаса подвоїла перевагу, гол на 2 хвилині забив Мартінес. «Канадієнс» спробували повернутися в матч, і на 12 хвилині Кофілд відіграв одну шайбу, але вже через 50 секунд Янмарк відновив перевагу «Голден Найтс». У 3 періоді господарі змогли закинути ще раз, на 10 хвилині відзначився Холден.

Підсумковий рахунок поєдинку – 4:1 на користь «Вегас Голден Найтс», які повели в серії 1:0. Другий матч між цими командами також відбудеться в Лас-Вегасі, вночі на 17 червня, після чого серія переїде до Канади.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background