Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: Овертайм в Монреалі

НХЛ: Овертайм в Монреалі

Півфінальна серія Національної Хокейної Ліги між «Монреаль Канадієнс» і «Вегас Голден Найтс» виправдовує всі очікування любителів хокею. За рахунку в серії 1:1, команди вирушили в Монреаль, де провели 3-й півфінальний матч. Цього разу фортуна посміхнулася господарям.

На своєму льоду «Канадієнс» не дозволили гостям створювати велику кількість моментів. Перший період зустрічі взагалі закінчився внічию 0:0. Команди відкрили рахунок тільки в другому періоді, обмінявшись шайбами. Спочатку на 3-й хвилині відзначилися гості, зусиллями Руа. Проте вже через 30 секунд господарі закинули у відповідь, шайба на рахунку Кофілда.

У третьому періоді «Канадієнс» і «Голден Найтс» ще раз обмінялися забитими голами, і знову першими відзначилися гості. Шайба на рахунку П'єтранджело на 2-й хвилині. «Голден Найтс» весь період утримували рахунок, але за 2 хвилини до фінальної сирени все ж таки пропустили. На 18-й хвилині відзначився Андерсон. В овертаймі Андерсон оформив свою другу шайбу, і таким чином приніс господарям важливу перемогу.

Підсумковий рахунок зустрічі 3:2 на користь «Канадієнс», і рахунок у серії 2:1. Наступний матч також відбудеться в Монреалі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background