Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: ніч овертаймів у Нью-Йорку і Тампі

НХЛ: ніч овертаймів у Нью-Йорку і Тампі

Плей-офф Кубка Стенлі вже перейшов на стадію чвертьфіналів, і минулої ночі відбулися два поєдинки. Дуелі виявилися напруженими і завершилися тільки в овертаймах.

У Нью-Йорку «Айлендерс» приймали «Бостон Брюінз». Гості, зусиллями Сміта, вже на 5 хвилині першого періоду повели в матчі. «Айлендерс» довгий час нічого не могли протиставити, але під кінець 3 періоду їм все ж таки вдалося зрівняти рахунок, успіх відсвяткував Барзал. В основний час найсильнішого виявити не вдалося, а в овертаймі перемога все-таки дісталася гостям. На 3 хвилині переможну шайбу на свій рахунок записав Бред Маршанд. Підсумковий рахунок зустрічі 1:2 на користь «Брюїнз», які з аналогічним рахунком повели в серії.

Також бойовий матч відбувся і в Тампа-Бей, де місцеві «Лайтнінг» приймали «Кароліну Харрікейнз», якій потрібно було повертатися в гру після двох поразок на своїй арені, з чим гості успішно впоралися. Основні події відбулися у другому періоді матчу, де вже до 8 хвилині «Харрікейнз» вели в рахунку 0:2, зусиллями Песса й Ахо. Однак наступні 8 хвилин пройшли вже під диктовку «Лайтнінг», які зрівняли рахунок у матчі, відзначилися Поінт і Кіллорн. Однак в овертаймі удача посміхнулася гостям, і Стаал на 6 хвилині реалізував більшість своєї команди – 2:3 на користь команди з Шарлотт. Таким чином, «Кароліна Харрікейнз» почала наздоганяти «Лайтнінг» в серії, де команда з Тампи веде з рахунком 2:1.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background