Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: у Лос-Анджелесі повертається інтрига

НБА: у Лос-Анджелесі повертається інтрига

Минулої ігрової ночі в НБА відбувся всього 1 матч, проте він виявився дуже важливим для господарів паркету. У Каліфорнії «Лос-Анджелес Кліпперс» приймали «Юту Джаз», і після перших двох матчів у Солт-Лейк Сіті рахунок у серії був 0:2. «Кліпперс» потрібно було повертатися в серію, і їм це вдалося.

Перемога «Кліпперс» вийшла розгромною. Їх суперники зуміли нав'язати боротьбу тільки в першій чверті. Проте вже до великої перерви господарі паркету вели в рахунку з різницею + 15 очок. «Джаз» спробували переламати хід подій, вигравши третю чверть з перевагою +4, але на фінальний відрізок сил вже не вистачило.

Перемога «Кліпперс» була досягнута зусиллями Кавая Леонарда, який відзначився дабл-даблом (34 очки + 12 підбирань) і Пола Джорджа (31 очко). Також по 17 очок додали Джексон і Батюм. Команда з Юти намагалася відігратися зусиллями Донована Мітчелла (30 очок), але цього виявилося недостатньо.

Підсумковий рахунок зустрічі – 132:106 на користь «Кліпперс». Рахунок у серії став 2:1 на користь «Джаз». Четверта гра серії також пройде в Лос-Анджелесі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background