Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: Став відомий другий учасник півфіналів

НБА: Став відомий другий учасник півфіналів

У Національній Баскетбольній Асоціації визначилася перша півфінальна пара. За титул чемпіона Західної конференції та участь у фіналі НБА «Фінікс Санз» поборються з «Лос-Анджелес Кліпперс». І якщо команда з Арізони забезпечила собі путівку ще кілька днів тому, то їхні опоненти з Каліфорнії лише минулої ігрової ночі змогли завершити свою серію.

Після виїзної перемоги над «Ютою Джаз», «Лос-Анджелес Кліпперс» вели в рахунку перед домашнім поєдинком і змогли виграти його. Гості виграли першу половину поєдинку, але тільки за 3 і 4 чверть «Кліпперс» змогли набрати фантастичні 80 очок. Особливо старалися Терренс Менн (39 очок), Пол Джордж (28 очок) і Реджі Джексон (27 очок + 10 передач). Підсумковий рахунок зустрічі – 131:119 на користь «Кліпперс», і 4:2 в серії.

Якщо на Заході вже все зрозуміло, то в Східній конференції тривають напружені чвертьфінали. Слідом за парою «Бакс» – «Нетс», в 7-й матч вирушили «Атланта Хокс» і «Філадельфія 76ерс». Господарі лідирували в серії 3:2, але не змогли завершити серію на своєму паркеті. «76ерс» виграли всі чверті матчу, крім першої. Підсумковий рахунок зустрічі – 99:104 на користь команди зі штату Пенсільванія і 3:3 в серії. Вирішальний матч відбудеться у Філадельфії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background