Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: зміна лідера в Атланті

НБА: зміна лідера в Атланті

У Національній баскетбольній асоціації тривають півфінальні серії. Черговою ігровою ніччю відбувся матч у Джорджії. «‎Мілуокі Бакс» приїхали в гості до «‎Атланти Хокс». За підсумками перших двох матчів, які пройшли в штаті Вісконсін, рахунок був 1:1, і «Бакс» змогли відігратися, програвши перший матч. Тепер гостьова команда змогла і повести в серії.

Почалося все для господарів непогано, і вони змогли виграти першу чверть з перевагою 5 очок. Однак гості ліквідували це відставання у другому ігровому відрізку, і на перерву команди пішли при рівному рахунку 56:56. Третя чверть також завершилася невеликою перевагою господарів, але результат зустрічі визначив фінальний ігровий відрізок. Його «‎Хокс» провалили, поступившись команді з Мілуокі в 13 очок, що і забезпечило перемогу гостей.

Найбільший внесок у перемогу «‎Мілуокі Бакс» внесли Міддлтон і Адетокумбо, які записали на свій рахунок по дабл-даблу (38 очок + 11 підбирань і 33 очки + 11 підбирань відповідно). Кращим у «‎Хокс» став Янг, що набрав 35 очок. Підсумковий рахунок матчу 102:113 на користь «Бакс» і рахунок у серії 1:2. Четвертий матч серії також відбудеться в Атланті.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background