Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: визначилися ще два учасники чвертьфіналів

НБА: визначилися ще два учасники чвертьфіналів

В ході чергового ігрового дня НБА завершили свої серії ще дві команди. Їм вдалося закрити питання про переможця в шостих матчах, не чекаючи фінальної розв'язки.

У НБА точно буде новий чемпіон. Тріумфатор попереднього турніру – «Лос-Анджелес Лейкерс» склали з себе чемпіонські повноваження, не зумівши впоратися з «Фінікс Санс». У шостому матчі серії «Санс» ще в 1 чверті зробили вагому заявку на перемогу, заробивши перевагу в 22 очки. Леброн Джеймс і компанія спробували почати камбек в 3 чверті, але Девін Букер, який зробив дабл-дабл, і його партнери, не дозволили «Лейкерс» наблизитися на небезпечну відстань. Підсумковий рахунок матчу 113:100 на користь «Санс» і загальна перемога в серії 4:2.

У другому раунді «Фінікс Санс» очікує дуель з «Денвер Наггетс», які також закрили свою серію в шостому матчі. «Портленд Трейл Блейзерс» створили серйозні проблеми команді з Колорадо і змогли піти на перерву, ведучи в рахунку. Однак провал «Блейзерс» в кінцівці матчу нівелював перевагу і дозволив «Наггетс» зробити камбек і відправитися в наступний раунд. Підсумковий рахунок матчу 126:115, в серії – 4:2, і команда з Денвера йде далі.

Таким чином, відомі 7 учасників чвертьфінальних ігор. Останню путівку розігрують між собою «Даллас Маверікс» і «Лос-Анджелес Кліпперс». На даний момент, рахунок в серії 3:2 на користь команди з Техасу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background