Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: напружені битви за півфінал

НБА: напружені битви за півфінал

Поточний сезон НБА відрізняється вражаючою боротьбою. Ніхто не хоче поступатися, і навіть ті команди, які провалили стартовий відрізок чвертьфіналів, намагаються повернутися в серію. Минулої ночі рахунок зрівнявся відразу в двох серіях.

«Атланта Хокс», після поразки на домашній арені в першому матчі, зуміла виграти другу домашню дуель проти «Філадельфії 76ерс». Боротьба в поєдинку тривала до самої фінальної сирени. Гості почали матч більш успішно і до перерви створили перевагу в 13 очок. Проте вже в третій чверті «Хокс» зробили камбек і відіграли 11 очок, додавши ще 5 пунктів у фінальному відрізку поєдинку. Найбільший внесок у перемогу команди зі штату Джорджія зробили Янг (25 очок + 18 передач), Богданович (22 очки) та Коллінз (14 очок + 12 підбирань). Підсумковий рахунок зустрічі 103:100 на користь «Хокс», і за рахунку 2:2 серія повертається в «Філадельфію».

Також камбек зробили і «Лос-Анджелес Кліпперс», але у них ситуація була ще гіршою. Перші два матчі їхні суперники, «Юта Джаз», виграли. Однак після переїзду серії до Каліфорнії все змінилося. «Кліпперс» зуміли виграти другий матч поспіль, і знову зробили це впевнено. Вже до перерви господарі вели з перевагою 24 очки. Гості спробували повернутися в гру, але зуміли відіграти менше половини відставання. Головними творцями перемоги «Кліпперс» стали Пол Джордж і Кавай Леонард, кожен з яких набрав по 31 очку. Підсумковий рахунок – 118:104 і рахунок в серії – 2:2.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background