Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: відомий перший півфіналіст

НБА: відомий перший півфіналіст

Минулої ігрової ночі в Національній баскетбольній асоціації став відомий перший півфіналіст. У півфінал вийшли «Фінікс Санс», яким вистачило всього 4 матчів для того щоб зупинити «Денвер Наггетс». Гра вийшла дуже близькою, і підсумкова перевага «Санс» склала всього 7 очок.

Фундамент для майбутньої перемоги команда з Арізони заклала за перші три чверті, перед фінальним відрізком зустрічі їх перевага становила 13 очок. В останній чверті «Наггетс» спробували зробити камбек, але зуміли відіграти всього 6 очок. Головними творцями перемоги для «Санс» стали Кріс Пол (37 очок) і Девін Букер (32 очки + 11 підбирань). Підсумковий рахунок зустрічі – 118:125 на користь команди з Арізони і 4:0 в серії. Тепер «Санс» отримують додаткові дні відпочинку і зможуть спокійно підготуватися до півфінальної серії, де їм буде протистояти переможець пари «Лос-Анджелес Кліпперс» – «Юта Джаз».

У другому матчі ігрової ночі інтрига закрутилася з новою силою. «Мілуокі Бакс» змогли зрівняти рахунок у серії з «Бруклін Нетс». Першу чверть команда з Вісконсіна програла, але в другому і третьому ігровому відрізку забезпечила собі перевагу в 12 очок. У кінцівці зустрічі «Нетс» змогли відіграти тільки 1 очко. Підсумковий рахунок – 107:96 на користь «Бакс» і за рахунку 2:2 серія повертається в Нью-Йорк.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background