Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: битви до останнього в Солт-Лейк Сіті і Мілуокі

НБА: битви до останнього в Солт-Лейк Сіті і Мілуокі

Ігрова ніч у Національній Баскетбольній Асоціації порадувала вболівальників двома матчами. Обидві гри вийшли дуже напруженими та близькими, і всі команди до фінальної сирени зберігали шанси на перемогу. Особливо складною виявилася гра в Вісконсині, де «Мілуокі Бакс» приймали «Нью-Джерсі Нетс». Підопічні Майка Буденхольцера програли два матчі на виїзді, і вдома потрібно було «повертатися» в серію, що вони і зробили.

Вже в першій чверті «Бакс» зробили ривок, але «Нетс» у другому ігровому відрізку зробили камбек і наблизилися на відстань трьох очок – на  перерву команди пішли за рахунку 45:42. У другій половині «Бакс» і «Нетс» виграли по черзі по чверті, з різницею в одне очко, що дозволило зберегти триочкову перевагу господарів до фінальної сирени. Підсумковий рахунок матчу 86:83 на користь «Бакс». Тепер «Нетс» ведуть в серії 2:1, і наступний матч також відбудеться в Мілуокі.

Не менш цікава битва відбулася в Солт-Лейк Сіті, де «Юта Джаз» у другому домашньому матчі серії приймала «Лос-Анджелес Кліпперс». Господарі паркету забезпечили перевагу в 13 очок до перерви, але гості взялися за справу відразу ж після відпочинку. «Кліпперс» змогли виграти залишилися дві чверті, але відіграли лише 7 очок, чого не вистачило для перемоги. Підсумковий результат поєдинку – 117:111 на користь «Джаз». Серія переїжджає в Лос-Анджелес з перевагою команди з Юти – 2:0.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background