Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Надаль знявся з Мастерсу в Індіан-Веллсі

Надаль знявся з Мастерсу в Індіан-Веллсі

Іспанець Рафаель Надаль, колишня перша ракетка світу, знявся з першого у сезоні турніру серії Мастерс, який розпочався в Індіан-Веллсі. 


Про це він повідомив у своїх соцмережах.


За словами Надаля, наразі він не готовий виступати на найвищому рівні. Через аналогічну причину іспанець пропустив дебютний Грендслем сезону, Australian Open-2024.


«Наполегливо працював і тренувався, і ви всі знаєте, що япройшов тест на цих вихідних, але не вважаю себе готовим грати на найвищому рівні на такій важливій події. Це непросте рішення, воно важке, але я не можу брехати собі і тисячам фанатів. Сумуватиму за вами всіма, впевнений, що турнір матиме великий успіх», – сказано у повідомленні Рафаеля.


Відомо, що в основній сітці турніру в Індіан-Веллсі Надаля замінить лакі-лузер з Індії Суміт Нагал. У першому колі Нагал зіграє проти екстретьої ракетки світу Мілоша Раонича з Канади.


Нагадаємо, Надаль пропустив практично увесь минулий сезон через травму стегна, якої зазнав на Australian Open-2023. Під час відновлення 37-річний тенісист не виключив, що сезон-2024 стане останнім у його кар'єрі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background