Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Красюк про бій Усика: Хочемо, щоб Ф’юрі був у найкращій формі

Красюк про бій Усика: Хочемо, щоб Ф’юрі був у найкращій формі

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик не погоджувався на перенесення бою проти володаря WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), проте це може статися.


Про це повідомив промоутер українця Олександр Красюк, передає talkSport Boxing.


«Олександр хоче битися 23 грудня. Ми організували тренувальний табір в Іспанії. Він націлений на 23 грудня. Ми не погоджувалися на перенесення, але якщо Ф’юрі справді отримав пошкодження – що ми можемо зробити? Ми б не хотіли перемагати версію Тайсона в бою з Нганну. Це не принесе ніякої користі та шани», – зазначив він.


Красюк додав, що українська сторона хоче, аби майбутній суперник Олександра був у найкращій формі.


«Бо ми думаємо не лише про пояси. Намагаємося творити історію, а історія має бути видовищною», – підкреслив він.


Також промоутер Усика підтвердив слова підопічного щодо звільнення титулу WBC у випадку неможливості провести поєдинок у грудні 2023 року.


«Чому ні? Послухайте, Ф’юрі довелося звільнити пояс кілька років тому. Ми знаємо, як працює цей бізнес. Він нам потрібен. Нам треба ця особистість у боксі. Він привертає багато уваги, і яким би позитивним чи негативним не був персонаж - ми всі виграємо від цього. Ненавиджу Ф’юрі за перемогу над Нганну в моїх записках», – резюмував Красюк.


Нагадаємо, сторони Тайсона та Олександра підписали контракт на бій наприкінці вересня. Попередні дати – 23 грудня цьогоріч, або ж початок січня.


У своєму останньому поєдинку «Циганський король» здолав Френсіса Нганну. За словами промоутера британця Френка Воррена, зустрічі боксерів у 2023-му бути не може, адже у Тайсона розсічення і йому потрібен час на відновлення.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background