Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Костюк у чвертьфіналі турніру в Індіан-Веллсі зіграє проти «нейтральної» Потапової

Костюк у чвертьфіналі турніру в Індіан-Веллсі зіграє проти «нейтральної» Потапової

Українська тенісистка Марта Костюк пройшла до чвертьфіналу турніру WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США). У четвертому колі парного розряду наша спортсменка обіграла «нейтральну» Анастасію Павлюченкову.


У першому сеті тенісистки обмінялися брейками у двох стартових геймах, після чого утримували свої подачі аж до дев'ятого гейму, коли Костюк зуміла взяти ще одну подачу Павлюченкової, після чого, подала на сет, відігравши брейк-поінт. У другій партії Марта зробила три брейки і не програла жодного гейму на своїй подачі.


BNP Paribas Open – WTA 1000. Індіан-Веллс (США). Четверте коло

  • Марта Костюк (Україна, 31) – Анастасія Павлюченкова (-, 22) – 6:4, 6:1.


Зазначимо, що українка вийшла вперед у протистоянні з Павлюченковою (2-1), обігравши її вдруге за останній місяць (Сан-Дієго). Нагадаємо, що в їхньому першому матчі, який відбувся також цього року, на турнірі в Досі, українка змушена була знятися після трьох зіграних геймів.


Костюк вперше в кар'єрі зіграє у чвертьфіналі турніру WTA 1000 і за путівку до півфіналу позмагається з ще однією «нейтральною» росіянкою Анастасією Потаповою, якій двічі програла торік (Маямі, Бірмінгем).


Нагадаємо, у третьому колі цього турніру припинила виступи Еліна Світоліна. Сьогодні, 13 березня, у чвертьфіналі парного розряду зіграє ще одна українка Людмила Кіченок, яка виступає у дуеті з Оленою Остапенко із Латвії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background