Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Костюк зіграє у парному півфіналі на Australian Open

Костюк зіграє у парному півфіналі на Australian Open

Українська тенісистка Марта Костюк та румунка Єлена-Габріела Русе пройшли до півфіналу парного розряду на Australian Open.

У чвертьфінальному мачті спортсменки у трьох сетах обіграли Сторм Гантер та Елізе Мертенс (Австралія/Бельгія) — 7:6(4), 2:6, 6:4.

У першій половині стартового сету дуети обмінялися брейками, а на тай-брейку Костюк та Русе вдалося відігратися з рахунком 5:2 на користь суперниць, вигравши шість із семи наступних розіграшів.

З початку другого сету Марта та Єлена-Габріела вийшли вперед 2:0, після чого програли шість геймів поспіль. У перерві між сетами українка брала медичну перерву через проблеми з областю над коліном.

У першому ж геймі третього сета українсько-румунська пара зробила брейк і виграла ще один гейм на подачі суперниць у сьомому геймі — 5:2. Потім Костюк не вдалося подати на матч і Гантер з Мертенс змогли скоротити розрив у рахунку, але в наступному геймі Костюк та Русе вдалося завершити матч.

Australian Open — Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Парний розряд. Чвертьфінал

  • Марта Костюк/Єлена-Габріела Русе (Україна/Румунія) — Сторм Гантер/Елізе Мертенс (Австралія/Бельгія) — 7:6(4), 2:6, 6:4.

Зазначимо, що Костюк та Русе провели другий спільний чвертьфінал на турнірах Великого Шолома та вперше вийшли до 1/2 фіналу. У минулому році тенісистки поступилися у чвертьфіналі Ролан Гаррос.

У півфіналі дівчата зустрінуться з переможницями матчу Барбора Крейчикова/Катержина Синякова (Чехія) — Дезіре Кравчик/Демі Схюрс (США/Нідерланди).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background