Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Костюк, Калініна та Завацька отримали суперниць на турнірах WTA

Костюк, Калініна та Завацька отримали суперниць на турнірах WTA

Українські тенісистки Марта Костюк, Ангеліна Калініна та Катаріна Завацька виступлять в основі турнірів WTA протягом змагального тижня 15-21 квітня. Змагання відбудуться у Штутгарті (Німеччина) та Руані (Франція).


Відомо, що Костюк зіграє у німецькому Штутгарті (WTA 500), а Калініна та Завацька у французькому Руані (WTA 250).


Костюк відкриватиме турнір WTA 500  у Штутгарті матчем двох несіяних суперниць — проти господарки корту Лаури Зігмунд. Цей матч стане другим між двома тенісистками. У 2019 році у Люксембурзі перемогу виборола німкеня.


Потенційна суперниця нашої тенісистки у другому раунді – сьома ракетка світу, китаянка Цінь Вень Чжен. А у чвертьфіналі Марта може організувати реванш з американкою Коко Гофф за поразку на Australian Open-2024.


Калініна та Завацька стартують в Руані на WTA 250 з матчів проти господарок турніру – француженок Алізе Корне та Клари Бюрель відповідно. Ангеліна вже перемагала Алізе на ґрунті Чарльстона у сезоні 2022 року. Клара та Катаріна зустрінуться між собою вперше.


Зазначимо, що очна зустріч Калініної та Завацької може відбутися не раніше фіналу – українки потрапили до протилежних частин турнірної сітки. Натомість Калініна вже в другому раунді може зустрітися з чотириразовою чемпіонкою Грендслемів Наомі Осакою, а у чвертьфіналі – з п'ятою сіяною Міррою Андрєєвою.


Суперницею Завацької у чвертьфіналі може стати друга ракетка турніру Каролін Гарсія. Для цього українка, крім Бюрель, має обійти сильнішу суперницю в парі японки Нао Хібіно та румунки Єлени Габріели Русе.


Калініна та Завацька проведуть перші поєдинки в Руані 16 квітня. Перший матч Костюк у Штутгарті відбудеться 17 квітня. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background