Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Калініна здобула перемогу у першому колі турніру WTA 250 у Руані

Калініна здобула перемогу у першому колі турніру WTA 250 у Руані

Українська тенісистка Ангеліна Калініна пробилася до 1/8 фіналу змагань WTA 250 у Руані (Франція). У матчі першого кола наша спортсменка обіграла француженку Алізе Корне – 2:0. Матч тривав 2 години 7 хвилини.


У першому сеті перевагу одразу виборола суперниця українки. Корне вела в партії до рахунку 4:1. Однак, Ангеліна змінила хід першої партії: виграла п’ять геймів поспіль, закривши сет на свою користь.


У другій партії тенісистки спочатку йшли на рівних: обидві тенісистки програвали гейми на своїх подачах. За рахунку 2:2 Калініна змогла збільшити перевагу до трьох очок. Однак Алізе нівелювала відставання і зрівняла рахунок – 5:5. Ключовим моментом другої партії став 12-й гейм, де Калініна здобула перемогу в сеті з рахунком 7:5.


Українка здобула перемогу у двох сетах, не зробивши жодного ейсу. Втім, Ангеліна припустилась лише однієї подвійної помилки, коли суперниця зробила десять.


WTA 250. Руан (Франція). Перше коло

  • Ангеліна Калініна (Україна) – Алізе Корне (Франція) – 2:0 (6:4, 7:5).


Калініна грає проти Корне вдруге в кар'єрі. Спортсменки зустрічались у Чарлстоні у 2022 році. Тоді у двох сетах перемогу здобула українка.


У другому колі Калініна може зустрітись з чотириразовою чемпіонкою Грендслемів Наомі Осакою або Мартіною Тревізан.


В оновленому рейтингу WTA Калініна посідає 32-ге місце. Найкращий результат Калініної в нинішньому сезоні — вихід до півфіналу WTA 250 в американському Остіні.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background