Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

ХК Донбас вийшов на друге місце УХЛ, Сент-Луїс поступився Філадельфії

ХК Донбас вийшов на друге місце УХЛ, Сент-Луїс поступився Філадельфії

ХК Донбас знищив київських «Крижаних Вовків», в НХЛ Сент-Луїс програв Філадельфії, а Вегас зробив подарунок новому тренеру в честь дебюту, обігравши Оттаву.

Сенсаційна поразка Сент-Луїса від Філадельфії

Чинний володар Кубка Стенлі і лідер західної конференції Сент-Луїс Блюз приїхав в гості до Філадельфії Флайєрс, яка проводить досить непоказний сезон. Виїзд, який не повинен був створити ніяких проблем «Блюзменам», закінчився для них провально - «Льотчики» дотиснули гостей в овертаймі.

Починалося все для діючих чемпіонів зовсім непогано. Під кінець першого періоду Джастін Фолк реалізував більшість, по ассіст на свій рахунок записали Стін і Томас. Однак далі у Сент-Луїса почало сипатися буквально все. Вже до 15 хвилині другого періоду на табло горіли цифри 2: 1 на користь «Льотчиків», відзначилися Лоутон і Раффл. Коли Тревіс Конечни на 24 секунді третього періоду реалізував більшість, ситуація для чемпіонів стала критичною.

Однак Сент-Луїс зумів зібратися, і зусиллями Стіна і О'Райлі зрівняти рахунок. Гра перейшла в овертайм, де крапку поставив Якуб Ворачек - 4: 3 на користь Флайерс.

Завдяки відриву Блюз від Колорадо, поразка не вплинула на їх турнірне становище. Філадельфія піднялася на 9 місце, наздогнала за очками Коламбус і Кароліну, і всього на 1 пункт відстає від Торонто, що займає 6 місце.

Дебур вдало дебютував на посаді тренера Вегаса

Екс-тренер Сан-Хосе Шаркс Пітер Дебур цієї ночі дебютував в якості коуча Вегаса. Під його керівництвом Голден Найтс на виїзді впоралися з Оттавою Сенаторс. До останньої двадцятихвилинки «Лицарі» забезпечили собі комфортну перевагу, закинувши «Сенаторам» по шайбі в першому і другому періодах - відзначилися Пол Штясни і Марк Стоун. Третій гол Вегас провів в меншості, чим остаточно добив Оттаву. «Сенатори» змогли відквитати лише дві шайби, але за підсумком отримали ще одну. Рахунок матчу 2: 4 на користь «Лицарів», які знову включаються в гонку за плей-офф.

Крижані Вовки биті Донбасом

ХК Донбас вийшов на друге місце в турнірній таблиці, обігравши на домашньому льоду аутсайдера - Крижаних Вовків з Києва. У цьому матчі команді з Донецька вдавалося рішуче все. На першу перерву в грі клуби пішли з рахунком 1: 0, відзначився Карамнов. З другої двадцятихвилинки гостям також вдалося вийти з лише однієї пропущеною шайбою, взяття воріт на рахунку Мілехіна. Але в фінальному відрізку матчу «Вовки» просто посипалися, і Донбас відправив в їх ворота ще три шайби - від Карпенко, Подзіньша, і Мілехіна. Донецький клуб займає другий рядок в таблиці, випереджаючи херсонський Дніпро на 1 очко.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background