Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Федерація хокею усунула Шахрайчука з посади головного тренера

Федерація хокею усунула Шахрайчука з посади головного тренера

19 вересня федерація хокею України своїм рішенням відсторонила від виконання обов’язків головного тренера національної збірної Вадима Шахрайчука. Остаточне рішення щодо подальшої долі спеціаліста вирішить Дисциплінарний комітет 21 вересня, тобто, завтра.

Причина такого рішення невідома, є лише офіційне трактування – «Дисциплінарне покарання». А чому це відбулося, невідомо. Лише є інформація, що кілька тижнів тому була відкрита справа по Шахрайчуку. Завтра, можливо, його відсторонять до двох місяців від тренерського місця, або оберуть більш суворе покарання з можливістю повного відсторонення від збірної України з хокею. 

Вадим Шахрайчук – відомий за виступами в національній збірній, приймав участь у Олімпійських іграх 2002 року. З літа він працює головним тренером «Київ Кепіталз». А національну команду він почав тренувати з березня 2021 року. Шахрайчук тренував збірну під час матчів за підвищення в класі в дивізіоні 1В. Але ця задача виявилася складною, і наша збірна не змогла її виконати.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background