Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Денвер» переписав історію НБА

«Денвер» переписав історію НБА

«Наггетс» виграли серію, поступаючись 1-3

У сьомому матчі півфінальної серії Західної конференції між «Лос-Анджелес Кліпперс» і «Денвер Наггетс» номінальні гості здобули перемогу - 89:104.

Значний внесок в успіх «Денвера» вніс розігруючий Джамал Маррей, який набрав 40 очок і зробив 4 передачі та 5 підбирань. Тріпл-дабл у складі номінальних гостей оформив сербський центровий Нікола Йокич - 16 очок, 22 підбори й 13 передач.

Найкращу результативність в складі «Кліпперс» продемонстрував центровий Монтрезл Харрелл. На його рахунку 20 очок і 3 підбирання.

«Денвер»виграв серію з рахунком 4-3, поступаючись у ній 1-3, і вийшли у фінал Західної конференції, в якому зустрінуться з «Лос-Анджелес Лейкерс», який обіграв «Х'юстон Рокетс» (4-1).

«Наггетс» стали першою командою в історії НБА, яка двічі по ходу розіграшу плей-офф зуміла відіграти дефіцит 1-3 в серії. Раніше «Денвер» скоїв аналогічний камбек в серії першого раунду з «Юта Джаз» (4-3). Крім того, «Денвер» першим в історії виграв 6 матчів поспіль, коли команда ризикувала вилетіти з плей-офф у разі поразки, що є новим рекордом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background