Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бостон Селтікс гарантував собі перемогу в Східній конференції

Бостон Селтікс гарантував собі перемогу в Східній конференції

БК «Бостон Селтікс» гарантував собі перше місце у Східній конференції. В ніч на 25 березня «Селтікс» обіграв «Чикаго Буллз». Ця перемога стала для команди 57-ю у регулярному чемпіонаті.


Про це клуб повідомив на своїй сторінці у соцмережі Twitter.


Наразі перевага «Бостона» над «Мілвокі Бакс», складає 11 перемог, і команда не втратить перше місце навіть за умов поразок в усіх заключних поєдинках регулярного чемпіонату.


Варто зазначити, що «Селтікс» – перша і єдина команда, яка вже гарантувала собі місце у плей-оф в НБА. Статистика клубу у регулярному чемпіонаті: 57 перемог та 15 поразок.


Крім того, для бостонців це десятий поспіль сезон, коли команда проходить до плей-оф НБА. І лише вдруге за цей період вона виграє Східну конференцію (подібне також вдалося у сезоні 2016/17).


Додамо також, що український баскетболіст Святослав Михайлюк проводить перший сезон у складі «Селтікс». У сезоні 2023/24 він провів 32 матчі за «Бостон». У середньому він проводить на майданчику 8.8 хвилин, за які набирає 3.1 очок та робить 1.1 підбирання та 0.6 асистів.


Нагадаємо, в ніч на 28 березня «Селтікс» зіграють проти «Атланти Гоукс». До кінця регулярного чемпіонату команда проведе 11 матчів. Останній відбудеться проти «Вашингтон Візардз» 14 квітня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background