Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бостон обіграв Даллас та встановив рекорд, обійшовши Лейкерс

Бостон обіграв Даллас та встановив рекорд, обійшовши Лейкерс

В ніч на 18 червня «Бостон Селтікс» у п’ятому матчі фіналу Національної баскетбольної асоціації (НБА) обіграв «Даллас Маверікс» (106:88) – 4:1.


Гра розпочалася напружено, з рівною боротьбою у перші 10 хвилин, але до кінця першої чверті «кельти»вирвалися вперед на десять очок. У другій чверті «Маверікс» почали втрачати позиції, а Пейтон Прічард закрив першу половину гри видовищним кидком з середини поля.


Після такого удару команді з Далласу було складно повернутися у гру, і суперники впевнено утримували перевагу. За фінальною сиреною на табло показувало перемогу «Селтікс» з рахунком 106:88.


Зауважимо, що українець Святослав Михайлюк отримав на майданчику 38 секунд ігрового часу. На його рахунку одне підбирання. Святослав – другий українець в історії, який став чемпіоном НБА. Першим був Станіслав Медведенко, який двічі брав трофей з «Лос-Анджелес Лейкерс» (2001, 2002).


Фінал НБА. 5-й матч

  • Бостон – Даллас – 106:88

Рахунок серії – 4:1.


Варто зазначити, що цей трофей став для бостонців 18-м у їхній історії, що є новим рекордом НБА.  «Лейкерс» залишаються з 17 перемогами, а «Даллас» має в своєму активі один чемпіонський титул, здобутий у сезоні 2010/2011.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background