Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Боруссія Д зіграє проти Атлетіко, Барселона зіграє з ПСЖ у матчі Ліги чемпіонів

Боруссія Д зіграє проти Атлетіко, Барселона зіграє з ПСЖ у матчі Ліги чемпіонів

Сьогодні, 16 квітня, відбудуться два матчі Ліги чемпіонів УЄФА. Обидва поєдинка розпочнуться о 22:00 за київським часом.


В одному з них німецький ФК «Боруссія Д» на «Вестфаленштадіон» (Дортмунд, Німеччина) зіграють з іспанським клубом «Атлетіко Мадрид». 


Читайте також: Прогноз і ставки на матч ЛЧ «Боруссія» – «Атлетіко» 


Відомо, що на сьогоднішній поєдинок не вийдуть футболісти господарів Алле, Бамба і Бенсебаїні. Під питанням також участь Байно-Гіттенса і Санчо. Серед команди суперників на матчі будуть відсутні  Депай, Лемар, Вітоло та Ліно.


В іншому протистоянні зійдуться ще один іспанський клуб «Барселона» та французький «Парі Сен-Жермен». Гра відбудеться на «Естадіо Олімпіко».


Читайте також: Прогноз і ставки на матч «Барселона» – «ПСЖ»


На матч проти ПСЖ не вийдуть Крістенсен, Роберто, Бальде та Гаві. Парижанам у зустрічі з барселонцями не допоможуть Кімпембе, Курзава та Ріко, які вже тривалий період часу відновлюються після травм.


Нагадаємо, попередній матч «Боруссія» – «Атлетіко» закінчився на користь іспанців, а «Барселона» завдала поразки «Атлетіко».


Завтра, 17 квітня, пройдуть ще два поєдинка ЛЧ: «Баварія» – «Арасенал» та «Манчестер Сіті» – «Реал Мадрид». Обидва о 22:00 за Києвом. 

 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background