Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Усика та Фʼюрі зірвався: Британець розповів причину

Бій Усика та Фʼюрі зірвався: Британець розповів причину

Чемпіон у хевівейті за версією WBC Тайсон Ф’юрі розповів про розсічення, яке отримав на спарингу 2 лютого. Це стало причиною переносу бою британця з володарем поясів WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком, який раніше був запланований на лютий.


Про це повідомляє BoxingScene.


«Я домовився про 12-раундовий спаринг з чотирма різними хлопцями [у п’ятницю]. У п’ятому раунді я отримав удар ліктем у око, розсічення на оці. Очевидно, я опинився в лікарні, мені наклали 11 швів. У них є медичні висновки, у них є все.


Нічого особливого не потрібно робити, щоб отримати пошкодження в спарингу, таке трапляється. У мене раніше ніколи такого не було, все трапляється вперше», – зазначив «Циганський король».


Що відомо про бій Усик – Фʼюрі


Поєдинок за титул абсолюту мав пройти 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Спеціальним гостем івента був призначений Леннокс Льюїс, а в андеркарді планувалися сім боїв. Серед яких поєдинок колишнього чемпіона світу IBF у першій важкій вазі Джея Опетаї, 19-річного Мозеса Ітауми та чемпіона світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіни.


Проте за два тижні до івенту Ф’юрі травмувався під час спарингу. Пошкодження британця потребувало накладання швів, через які Тайсон не встигне відновитися до бою з Усиком. На думку катмена британця Хорхе Капетільо, боксеру для відновлення потрібно не менше трьох місяців.


Нова дата поєдинку між Усиком та Ф’юрі – 18 травня. Бій пройде в Ер-Ріяді. Кожен із боксерів зобов’язаний виплатити $10 млн у разі відмови від очного поєдинку. Також у договорі прописано пункт про реванш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background