Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Усик – Фʼюрі: WBC санкціонувала можливий реванш

Бій Усик – Фʼюрі: WBC санкціонувала можливий реванш

Президент WBC Маурісіо Сулейман анонсував угоду на реванш між чемпіоном WBC у хевівейті Тайсоном Ф’юрі та чемпіоном за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком після бою за звання абсолютного чемпіона світу.


Про це повідомляє DAZN.


«Побачимо, що станеться далі. Є серйозні бої. Однак WBC вже санкціонувала реванш між Усиком і Ф’юрі. Ми отримали запит і погодилися на нього. Наша позиція стоїть лише на узгодженні промоутерів. Якщо щось зміниться – ми обов’язково дамо інформацію», – зазначив він.


Нагадаємо, поєдинок українця та «Циганського короля» офіційно відбудеться 17 лютого у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону буде звання абсолютного чемпіона у хевівейті. 


В андеркарті бою виступатимуть колишній чемпіон світу IBF у першій важкій вазі Джей Опетая, 19-річний Мозес Ітаума та чемпіон світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіна. Також стало відомо, що спеціальним гостем заходу стане Леннокс Льюїс.


Усик свій останній бій провів 27 серпня у Вроцлаві (Польща). Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.


Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів. Повідомлялося, що британець отримав два розсічення у бою з екс-чемпіоном UFC.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background