Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Баскетбольний клуб «Рівне» підписав контракти з американцями Трентоном Клейтоном та Ілайджею Джойнером.

Баскетбольний клуб «Рівне» підписав контракти з американцями Трентоном Клейтоном та Ілайджею Джойнером.

Американський центровий Трентон Клейтон та його співвітчизник Ілайджа Джойнер гратимуть в українській баскетбольній Суперлізі за БК «Рівне». Про контракт з гравцями повідомив президент клубу Сергій Ліщук. 

Трентон Клейтон має 26 років, грав за Університет Пітсбургу. Його середній показник – 8 очок та 4 підбирань за гру. В університетській команді він відіграв сезон 18/19 та продовжив професійну кар’єру баскетболіста в Аргентині, Сальвадорі, Фінляндії, Португалії, Азербайджані. В азербайджанській лізі Трентон набирав у середньому 7 очок та робив 4 підбирання, проводив 16 хвилин на майданчику.

Ілайджа Джойнер – 24 річний баскетболіст, який грав у вищій лізі  NCAA. У 2022/23 роках він виступав в вищій лізі чемпіонату Македонії за клуби «Куманово» та «Фенікс 2000». Його середні показники – 9 очків та 4 результативні паси і 3 підбирань. 

Президент «Рівне» Ліщук зізнався, що переговори про контракти баскетболістів велись протягом двох місяців. Джойнер вже тренується, і враження від нього лише позитивні. Також він сказав, що це не дорогі трансфери, українські баскетболісті зазвичай коштують більше.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background