Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Australian Open: Костюк, крім одиночного, зіграє також у парному розряді

Australian Open: Костюк, крім одиночного, зіграє також у парному розряді

Українська тенісистка Марта Костюк заявилася на Відкритий чемпіонат Австралії у парному розряді разом з Єленою-Габріелою Русе з Румунії.


Раніше Костюк з Еліною Світоліною, Ангеліною Калініною та Лесею Цуренко, була заявлена в основну сітку жіночого одиночного розряду Australian Open-2024. Через кваліфікацію спробують пробитися Даяна Ястремська, Дарія Снігур, Катаріна Завацька та дебютантка Юлія Стародубцева.


У кваліфікації чоловічого турніру виступлять Віталій Сачко та Ілля Марченко. Українець Денис Молчанов разом з сербом Ніколою Чачичем заявлений до основної сітки парного розряду Australian Open-2024. 


Перший мейджор року пройде з 14 по 28 січня.


Нагадаємо, у 2017 році Костюк стала чемпіонкою юніорського Australian Open. Через рік, у 15-річному віці, Марта в Мельбурні дійшла до третього раунду основного турніру, де поступилася співвітчизниці Світоліній.


Марта посідає 39-те місце у новому рейтингу WTA. У світовому жіночому парному рейтингу вона посідає 33-ю позицію – найкращий показник для тенісисток з України. Новий сезон для Марти розпочнеться на турнірі WTA 500 у Брісбені, який пройде з 1 по 7 січня.


На Australian Open-2023 Костюк у парі з Русе зуміла дійти до півфіналу парного розряду.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background