Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жереб Кубка Девіса: Україна зіграє проти Колумбії

Жереб Кубка Девіса: Україна зіграє проти Колумбії

Після жеребкування команд Першої Світової групи Кубка Девіса Україна отримала суперника – Колумбію. 

В перший ігровий день у одиночних зустрічах Олексій Крутих зіграє з Ніколасом Мехією, а  Владислав Орлов з Даніелем Елаї Галана

У другому ігровому дні призначене протистояння пар: В’ячеслав Бєлінський та Ілля Білобородько зіграють з Хуаном Себастьяном Кабалем та Робертом Фара. Також заграють  в особистих матчах Олексій Крутих та Даніель Елаї Галана і Владислав Орлов з Ніколасом Мехією. 

Наразі збірна Україна не зможе залучити кращого гравця Віталія Сачко, який займає 166 місце в рейтингу АТP, а також ще одного сильного майстра ракетки Іллю Марченко. Поєдинки України та Колумбії відбудуться у Грузії біля Тбілісі на хардових кортах 14 та 15 вересня. Усі поєдинки можна подивитися на каналах Спорт 1 та XSPORT.

Переможець цієї гри потрапить до кваліфікації Кубка Девіса. Команда, яка програє, гратиме в поєдинку за збереження місця в Першій світовій групі. Зазначимо, що колумбійська пара Себастьян Кабаль та Роберто Фара були першими ракетками світу в парному розряді, і однією з найсильніших пар 2010-х років.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background