Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жирона розгромила Севілью у матчі Ла Ліги

Жирона розгромила Севілью у матчі Ла Ліги

ФК «Жирона» у домашньому матчі 21-го туру іспанської Прімери розгромно обіграла «Севілью» – 5:1.


Рахунок зустрічі відкрив Ісаак Ромеро (10-а хвилина) з прострілу Адріа Педроси. Проте вже за 9 хвилин «Жирона» вела 3:1. Всі три м’ячі – на рахунку українця Артема Довбика


Спершу форвард головою замкнув навіс Савіо, потім відповів на передачу Порту і, нарешті, декласував Серхіо Рамоса у сольному проході і точно пробив з-за меж штрафного майданчика.


Надшвидкий хет-трик дозволив Довбику вийти у лідери гонки бомбардирів чемпіонату. У його активі стільки ж голів, скільки і у Джуда Беллінгема з Реала (14), але більше результативних передач.


Після перерви великий рахунок встановив Віктор Циганков, який вийшов з перших хвилин у матчі Ла Ліги вперше з 10 грудня. Під завісу поєдинку Севілью добив Крістіан Стуані, який замінив Довбика.


Ла Ліга. 21-й тур

  • Жирона – Севілья – 5:1 (3:1).

«Жирона» повернулася на перше місце в Прімері. «Реал» відстає від неї на одне очко, щоправда, має матч у запасі. «Севілья» лише на один пункт вище зони вильоту.


У наступному турі клуб Довбика та Циганкова вирушить до Віго, а перед цим 24 січня зіграє з «Мальоркою» у Кубку Іспанії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background