Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жеребкування футбольного турніру Олімпіади відбудеться 20 березня

Жеребкування футбольного турніру Олімпіади відбудеться 20 березня

Збірна України з футболу вперше змагатиметься в олімпійському турнірі. Своїх суперників із групового раунду наша команда дізнається 20 березня, коли відбудеться жеребкування.

ФІФА проведе жеребкування 20 березня чоловічого турніру Олімпіади. Захід розпочнеться о 21:00 за київським часом. Пряму трансляцію можна переглянути на офіційному сайті ФІФА. На 26 лютого відомі 12 із 16 учасників футбольного турніру: Франція, Україна, Іспанія, Ізраїль, Марокко, Єгипет, Малі, Парагвай, Аргентина, США, Домініканська Республіка та Нова Зеландія.

Ще мають визначитися 3 учасники від Азії та одна команда з Африки після кваліфікаційних матчів. Збірна України пробилася на Олімпіаду за результатами молодіжного чемпіонату Європи 2023 року. Турнір пройде у семи містах Франції – Парижі, Ніцці, Нанті, Бордо, Ліоні, Сент-Етьєні, Марселі. Примітно, що від Європи кваліфікувалося лише 4 збірні.

За правилами змагань, у заявках команд можна включати до 18 футболістів віком до 23 років. Дозволяється заявити 3 гравців віком старше 23 років. Починається турнір 24 липня, а фінал пройде 10 серпня 2024 року у Парижі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background