Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жіноча збірна України з хокею оголосила склад на тренувальний збір

Жіноча збірна України з хокею оголосила склад на тренувальний збір

Жіноча збірна України з хокею оприлюднила склад на тренувальний збір який відбудеться з 11-го по 16 грудня у литовському Каунасі. 


Заявку команди опублікувала пресслужба Федерації хокею України (ФХУ).


Відомо, що тренерський штаб Євгена Аліпова та Олександра Нікулічева на грудневий збір викликав 22 хокеїстки. Національний чемпіонат України у заявці представляють 10 гравчинь, чотири з яких виступають у  «Київ Кепіталз».


Склад України на навчально-тренувальний збір

  • Воротарки: Вікторія Ткаченко (Пантери), Юліана Вільгань (Айс Дрім Чаня, Словаччина)
  • Захисниці: Софія Гутор, Домініка Лопатіна, Дарина Рожок (усі — ЗГ Михайлівці, Словаччина) Ольга Антонова (Придніпровськ), Олександра Машкіна (Амбрі-Піотта, Швейцарія), Радміла Ведмеденко (ХШ Рига, Латвія), Ангеліна Майфельд (Київ Кепіталз), Ольга Христорізенко (Сестри Кракен)
  • Нападниці: Юлія Добровольска, Елен Аліпова, Елізабет Аліпова (всі — Київ Кепіталз), Дар`я Цимиренко (Амбрі-Піотта, Швейцарія), Вікторія Ценова, Ганна Лесь, Варвара Ізмайлова (усі — Пантери), Марія Козуб, Анастасія Вансович (обидві — Мюнхен, Німеччина), Христина Дрофа (Курбадс, Латвія), Поліна Телегіна (Ледіес Лугано, Швейцарія), Антоніна Роганова (Аоста Гладіаторс, Італія)

Цей збір українки проведуть у межах підготовки до старту на чемпіонаті світу в дивізіоні IIIА. У світовій першості, яка розпочнеться в Хорватії з 11 по 17 березня, суперницями українських хокеїсток стануть збірні Литви, Румунії, Болгарії, Сербії та Хорватія.


Нагадаємо, впродовж цього періоду українки зіграють два товариські матчі проти збірної Литви. З цією командою «синьо-жовті» вже грали в 2023-му. Тоді на ЧС наші спортсменки на перемогла з рахунком 2:1.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background