Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жіноча збірна України з футболу мінімально поступилася Хорватії у кваліфікації ЧЄ-2025

Жіноча збірна України з футболу мінімально поступилася Хорватії у кваліфікації ЧЄ-2025

Жіноча збірна України з футболу на виїзді поступилася команді Хорватії у матчі 2-го туру першої стадії кваліфікації чемпіонату Європи-2025. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.


Суперниці українок повели у рахунку досить швидко – зі штрафного змогла відзначитися Ізабела Лойна (18-а хвилина). Наші футболістки заволоділи ініціативою та домінували до кінця поєдинку, однак так і не забили жодного голу.


Футбол. Жінки. ЧЄ-2025. Кваліфікація. Група B4. 2-й тур

  • Хорватія – Україна – 1:0 (1:0).


Ця поразка відкинула Україну на третє місце у квартеті B4. Наразі групу очолює Вельс, який набрав максимум очок після двох турів. Саме з цією командою 21 травня та 4 червня зіграють «синьо-жовті».


Груповий етап для підопічних Володимира Пятенка завершиться у липні матчами проти Косово (12 липня) та Хорватії (16 липня).


Нагадаємо, команди, які займуть перші місця в чотирьох групах Ліги B, а також дві найкращі команди з других місць змагатимуться з двома іншими місцями, що залишилися, і тими, хто фінішує третіми. Відповідно, Україні для кращого посіву бажано займати перше чи друге місце у квартеті. 


Шість команд, які подолають згаданий бар’єр плей-оф, зіграють у фінальній стадії відбору проти суперниць, які пройдуть шляхом A та шляхом C. Сімка найсильніших у підсумку вийде на ЧЄ-2025. Два раунди плей-офф відбудуться у жовтні – грудні 2024 року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background