Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

WBC готують бій-елімінатор між Вайлдером та Руїсом, переможець вийде проти Фʼюрі

WBC готують бій-елімінатор між Вайлдером та Руїсом, переможець вийде проти Фʼюрі

Президент WBC Маурісіо Сулейман заявив, що рішення організації щодо обовʼязкового претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі залишається незмінним.

Про це він сказав в інтервʼю Sky Sports.

Раніше у WBC заявили, що у фінальному поєдинку за титул мають боксувати два екс-чемпіона світу Деонтей Вайлдер та Енді Руїс. Водночас сам «Циганський король» натякає на «гучний анонс» найближчим часом.

«Бої з Усиком, Джошуа та навіть Руїсом не вдалося втілити. Ф'юрі хоче провести найкращий бій з усіх можливих», – зазначив Сулейман.

Є вірогідність, що WBC доведеться з часом переглянути своє поточне рішення щодо вибору обов'язкового претендента для Тайсона, однак організація збереже минулорічну політику – Вайлдер може битися з Руїсом у фіналі елімінатора за бій з Ф'юрі та чемпіонський титул за версією WBC.

«Моя зустріч з Френком Ворреном була неформальною, але під час неї ми обговорили надважкий дивізіон і те, наскільки прикро, що Тайсон Ф'юрі залишився осторонь без боїв, які вони намагалися організувати», – пояснив Сулейман.

Він додав, що у WBC все ще триває адміністративний процес щодо фінального бою Деонтей – Енді.

«Цей процес не завершений. WBC не розглядає жодної альтернативи», – додав Маурісіо.

Нагадаємо, останній поєдинок Фʼюрі відбувся у грудні 2022 року. Тоді він у Лондоні переміг Дерека Чісору.

Пізніше планувалося, що Тайсон вийде на ринг проти Олександра Усика, однак перемовини зірвалися через завищені вимоги британця. Наразі українець має провести захист проти обов'язкового претендента на титул WBA Даніеля Дюбуа.

Стало також відомо, що «Циганський король» відправив контракт на поєдинок ексчемпіону світу Ентоні Джошуа та останній відповів відмовою.

Крім того, Фʼюрі стверджує, що мав перемовини із непереможним австралійцем Демсі Маккіном (22-0, 14 KO) та чемпіоном за версією IBF у першій важкій вазі Джеєм Опетаєю.

Нещодавно він зробив заяву із натяком на його майбутній бій, однак суперника не назвав. Разом з тим Сулейман зазначив, що можливі суперники скандального боксера не хочуть виходити на ринг проти нього через фінансові аспекти.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background