Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

WBA розглядає бій для визначення претендента на пояс Усика

WBA розглядає бій для визначення претендента на пояс Усика

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) може зобов'язати Ентоні Джошуа та Мартіна Баколе провести поєдинок за звання претендента на чемпіонський пояс організації у гевівейті, яким наразі володіє українець Олександр Усик.


Про це повідомляє Sky Sports, цитуючи слова промоутер конголезького боксера Бенджамін Шалом.


У березні відбудеться бій Джошуа проти колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну. Це стало можливо після того, як останній увірвався у професійний бокс, а потенційний суперник британця Деонтей Вайлдер зазнав поразки та порушив умови договору про очну зустріч.


Відомо, що поєдинок проти Нганну Ей Джей проведе у статусі другого боксера у рейтингу WBA, в якому він поступається Мартіну Баколе. Чемпіон організації Усик у лютому зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі, який наразі володіє поясом WBC.


Попри те, що сторони боксерів погодили майбутній реванш, WBA розглядає бій-елімінатор між Джошуа та Баколе. Переможець цього поєдинку стане обов'язковим суперником чинного на той момент чемпіона Всесвітньої боксерської асоціації у гевівейті.


«WBA може провести елімінатор. Наразі ми чекаємо вказівок від організації. Ціль Мартіна полягає в тому, щоб провести бій на початку року та продовжити свою вражаючу серію. Звичайно, Ентоні Джошуа займає друге місце [в рейтингу WBA], тому було б логічно, щоб призначили бій, і Мартін буде готовий до нього», – зазначив Шалом.


За його словами, Баколе залишається суперважковаговиком, якого найчастіше уникають, а його останні виступи демонструють чому. 


«Ми з нетерпінням чекаємо важливого року для Мартіна, який неминуче битиметься за титули чемпіона світу в недалекому майбутньому», – додав промоутер.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background