Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Усик – Фʼюрі відбудеться 17 лютого: Боксери прокоментували майбутній поєдинок

Бій Усик – Фʼюрі відбудеться 17 лютого: Боксери прокоментували майбутній поєдинок

Об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона у суперважкій вазі між чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком та володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі відбудеться 17 лютого у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Про це стало відомо на прес-конференції, яка пройшла у Лондоні 16 лютого.


Захід відвідали обидва боксери. Це була перша офіційна зустріч українця та британця з кінця жовтня. Саме тоді «Циганський король» проти ексчемпіона UFC Френсіса Нганну провів виставковий бій, який відвідав Олександр.


Тайсон назвав майбутній поєдинок із Усиком легким.


«Я бився у багатьох чемпіонських боях, а цей найважливіший. І я, і Олександр – ми обоє непереможні, обоє чемпіони. Це буде бій на віки. Хтось на днях мені сказав, що 24 роки не було абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Пам'ятаємо, що [Віталій та Володимир] Клички близько 10 років були чемпіонами, тож за цей час інші боксери не могли претендувати. Тож ми обрані бути тут, битися у цьому бою в Саудівській Аравії – і буде лише один переможець», – зазначив він.


Також британець вважає, що він «обраний бути абсолютним чемпіоном світу». 


«Більше того, обраний зацементувати свій спадок як боксер №1 цієї ери. І щоб це зробити, мені потрібно перемогти цього маленького чоловіка. Ось так просто. Розумію, що легше сказати, ніж зробити – він хитрий. Але я бачив багато боксерів як він раніше, і коли вони б'ються з великими суперниками, у них виникають проблеми. У нього будуть проблеми, він програє, я зламаю його», – сказав Фʼюрі.


Він додав, що українець і близько не найнебезпечніший його суперник.


«Це легкий бій. Він боксер, шульга, він не володіє найсильнішим ударом у світі, і він не найсильніший у світі. Тож я можу перебоксувати його, можу нокаутувати. Є багато варіантів, як я можу його перемогти. Ми дізнаємося 17 лютого», – підкреслив суперник нашого боксера.


Усик, своєю чергою, назвав Тайсона «балакучою головою» і зазначив: «Людина поводить себе так, коли боїться чи не впевнена в чомусь».


Олександр наголосив, що цей бій – велика можливість стати абсолютом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background