Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Вімблдон-2024: Калініна та Ястремська завершили участь у парній сітці

Вімблдон-2024: Калініна та Ястремська завершили участь у парній сітці

Українські тенісистки Ангеліна Калініна та Даяна Ястремська вибули з боротьби у парній сітці турніру у Великій Британії.


Так, у першому колі чемпіонату, наш дует поступився американкам Коко Гауфф та Джессіці Пегулі. Протистояння тривало понад 2.5 години.


У стартовому сеті Калініна та Ястремська втратили перевагу, ведучи з рахунком 5:3, а у другому українки програвали 3:5 і відіграли два матчболи. У вирішальному сеті Ангеліна і Даяна знову поступалися 3:5, потім зрівняли рахунок, але програли два наступні гейми.


The Championships, Wimbledon – Grand Slam. Лондон (Велика Британія). Парний розряд. Перше коло

  • Ангеліна Калініна/Даяна Ястремська (Україна) – Коко Гауфф/Джессіка Пегула (США, 11) – 5:7, 7:6(7), 5:7.


Зауважимо, що українки провели восьмий спільний матч у сезоні та зазнали п'ятої поразки, у тому числі третьої поспіль. Американки здобули першу перемогу за останні чотири зіграні матчі.


В результаті матчу, Калініна завершила свій виступ на Вімблдоні, а Ястремська зіграє в одиночному розряді та у міксті разом із австралійцем Максом Перселлом.


Нагадаємо, українсько-латвійська пара Людмила Кіченок та Олена Остапенко зіграють у другому колі з «нейтральною» Анною Блінковою та Маяр Шериф з Єгипету.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background