Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Вегас став першим фіналістом плей-оф Кубку Стенлі на Заході

Вегас став першим фіналістом плей-оф Кубку Стенлі на Заході

Серія другого раунду матчів на виліт у Національній хокейній лізі (НХЛ) завершився виїзною перемогою «Вегас Голден Найтс» над «Едмонтон Ойлерз».

«Ойлерз» розпочали з трьох шайб на двох за неповні перші три хвилини. Відкрили рахунок гості – Сміт із центральної зони класним пострілом повз Скіннера завершив атаку «Вегаса» після перехоплення.

«Нафтовики» надали подвійну відповідь. Макдевід ще до першого оберту секундної стрілки з правої зони вкидання технічно поклав шайбу в дальній кут. А згодом Фогеле перед воротами замкнув передачу Раяна з від'ємного кута.

Другий період виявився вирішальним відрізком у зустрічі. Відзначитися у ньому тричі за 20 хвилин зміг вінгер «Голден Найтс» Оді-Маршессо. У перших двох випадках він вчасно зіграв на добиванні з «пʼятака». Хет-трик же канадець оформив кидком із лівої зони атаки.

Карлссон добив «Едмонтон» у третьому періоді, закинувши у порожні ворота. Тепер «Вегас» чекатиме на суперника у фіналі конференції, яким стане переможець протистояння «Далласа» та «Сіетла».

НХЛ. Кубок Стенлі. Другий раунд

  • Едмонтон – Вегас – 2:5 (2:1, 0:3, 0:1). 

Серія – 2:4.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background